Despre Noi

Livrari directe: 0732.387.228   021.320.8526   0736.615.949

Despre Noi

Fie ca doriti sa serviti preparate libaneze intr-un cadru autentic sau doriti sa comandati mancare libaneza la domiciliu, restaurantul Karamna este alegerea perfecta. Preparatele sunt proaspete gatite exemplar, serviciul este prompt și atent iar prețurile sunt rezonabile în comparație cu calitatea oferită.

Odata ce ai pașit în restaurant, vei fi întâmpinat de mirosul cafelei cu aromă de cardamon, iar culorile meselor pline de mâncare îți vor alinta văzul. Ierburile aromatice și ingredientele pline de vitamine, alăturate măiestriei bucătarului nostru, fac ca mâncarea pe care o vei savura să îți bucure simțurile și să te determine să te întorci de fiecare dată cu același entuziasm.

restaurant libanez karamna
restaurant libanez bucuresti

Bucatarie Libaneza

Restaurantul Karamna vă dăruiește aroma, culoarea și savoarea bucătăriei libaneze, înconjurat de o grădină a cărei priveliște te bucură. Supravegheat îndeaproape de o armată de brazi, restaurantul vă răsfață cu diversitatea meselor reci și calde, dar și cu cea a preparatelor din carne sau pește.

Bucătăria libaneză este cunoscută în intreaga lume și apreciată pentru aroma și rafinamentul ei. Aceasta îmbină bucătăria europeană cu ingredientele exotice din Orientul Mijlociu și Îndepărtat. Libanezii au ridicat bucătăria la nivel de artă, creându-și mâncăruri alese ca aspect, gust și valoare nutritiă, iar multe dintre acestea au devenit elemente de referință ale bucătăriei internaționale.

Pretuim Calitatea

Se spune că îți lași norocul în farfurie dacă nu te înfrupți până la capăt din mâncăruri. La cât de gustoase sunt preparatele libaneze, nu va fi cazul. Deși te tentează să încerci cât mai multe, trebuie să lași loc pentru o revenire în forță la Karamna.

Fie că dorești să iei masa cu familia, prietenii sau să discuți despre afaceri, aici găsești cadrul perfect pentru fiecare eveniment în parte. Poți consuma din varietatea mâncărurilor sau doar fuma o narghilea, însoțită de un ceai sau un pahar de arack. Orice ai alege să faci, fiecare masă în parte va fi o experiență socială de neuitat!

restaurant libanez livrare bucuresti
livrare mancare libaneza bucuresti

Evenimente

Organizăm petreceri private, de firmă, recepții, onomastici, toate într-un cadru intim, până la 30 locuri. În plus, în funcție de eveniment și numărul de persoane, îți putem acorda reduceri.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Contactati-ne